FinTech

Treasury Controller, VR Group


Our client VR Group is searching for a Treasury Controller in Finland. VR Group is a versatile, environmentally friendly and responsible travel, logistics and infrastructure engineering service company. VR Group is a company that is wholly owned by the Finnish State. VR Group operates mainly in Finland but it has business operations also abroad, in particular in Russia and Sweden. The Group has around 9 500 highly skilled employees and has a turnover of 1421.1 million euros.

The position is open for Finnish speaking applicants and you can find it below.


Tehtävän kuvaus

Haemme rahoitusalan ammattilaista VR Eläkesäätiön ja konsernin Treasuryn palvelukseen. Tehtäviisi kuuluu eläkesäätiön kuukausiraportointi ja VR-konsernin pidemmän kassareservin ennustaminen. Pidät myös huolen eläkesäätiön ja Treasuryn kirjanpitojen täsmäytyksestä ja sopimus- ja veloitusseurannasta, teet kannattavuusanalyysejä sekä seuraat riskejä. Toimit eläkesäätiön sijoitusjärjestelmän pääkäyttäjänä. Kehität kanssamme raportointia, toimintamme prosesseja ja mittareita. Osallistut myös Treasuryn budjetointiin. Keskeisiä yhteiskumppaneitasi ovat konsernin talouden palvelukeskus ja controlling-toiminnot.

Toivomme hakijalta

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja noin viiden vuoden verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä rahoitus- ja sijoitustuotteiden tuntemus sekä ymmärrys treasury-järjestelmistä ja sijoitusprosesseista sekä kiinnostusta ja aktiivisuutta niiden kehittämiseen. Otteesi asioihin on vahvasti matemaattis-analyyttinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Toimit sujuvasti tiimissä ja yhteistyössä yhteistyökumppaneittesi kanssa. Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme

VR Group ja toimialamme ovat keskellä merkittävää uudistumista. Tarjoamme sinulle keskeisen näköalapaikan monialakonsernimme rahoitus- ja sijoitustoimintoihin.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Irina Svensson p. 044 5177 537 ti 25.8. 10-11 tai pe 28.8. 14-15


Yhteenveto

Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn laatu: Kokopäiväinen
Hakuosoite: linkki
Yhteyshenkilö: Irina Svensson (irina.svensson(a)manpower.fi)
Puhelin: 0445177537
Sijainti: Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2015


VR-yhtymä Oy

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Tarjoamme työtä noin 9 000 ammattilaiselle Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa.

VR Eläkesäätiö vastaa noin 10 000 entisen ja nykyisen VR:läisen lisäeläketurvasta. VR Eläkesäätiön sijoitussalkun koko on noin 600 miljoonaa euroa.

VR Groupin Treasury-toiminnon vastuulla on konsernin rahoituksesta. Siihen kuuluvat ovat konsernin maksuliikenne, likviditeetin hallinta, rahoitusjärjestelyt, markkinasuojaukset ja vakuutukset.

www.vrgroup.fiShare this Post