Aamiaisseminaari: Nykyajan asiakas kohdataan digitaalisesti – myös tapaamisissa


Aamiaisseminaari: Nykyajan asiakas kohdataan digitaalisesti
– myös tapaamisissa


  • Tiistai 13.02.2018
  • 08:00 – 10:00
  • Helsinki

Monipuoliset digitaaliset palvelut ovat omiaan parantamaan asiakaskokemusta, tyytyväisyyttä ja uskollisuutta. Myös finanssialalla asiakaskohtaaminen siirtyy yhä vahvemmin digitaaliseen ja mobiiliin maailmaan, jossa palveluiden tulee olla asiakkaan saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Tervetuloa aamiaisseminaariin tiistaina 13.2. kuulemaan digitaalisen asiakaskokemuksen mahdollisuuksista finanssialalla. Uusi FA Front -työkalu mahdollistaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kohtaamisen niin front office -käytössä kuin asiakkaan itsepalvelunakin. Seminaarissa kerromme työkalun hyödyntämisestä esimerkiksi asiakashankintaan, lisämyyntiin, sijoitusten analysointiin ja kaupankäyntiin. Esittelemme myös loppuasiakkaan käyttöön tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla asiakas voi vaikkapa tarkastella sijoituksiaan, allekirjoittaa asiakkuuteen liittyviä dokumentteja, sekä luoda toimeksiantoja ja talletuksia – kotisohvalta käsin.

Verkkopalveluissa asiakkaan tunnistaminen on kriittisessä roolissa, ja nykyisen TUPAS-palvelun väistyessä organisaatioiden tulee uudistaa myös tunnistamisen käytännöt. Tästä aiheesta meille kertoo sähköisen tunnistautumisen ammattilainen Signicat. Signicatin avulla ratkaiset niin tunnistautumisen kuin sähköisen allekirjoittamisenkin haasteet turvallisesti.

Aamiaisseminaari auttaa teitä löytämään parhaat työkalut asiakkaiden ja sidosryhmien kohtaamiseen ja digitaalisten palveluiden kehittämiseksi. Tilaisuudessa tarjotaan myös tuttuun tapaan aamiainen, jolloin vatsan tarpeet huomioidaan asiakastarpeen ohella.

Aamun agenda
8:00 Aamupala ja verkostoitumista
8:30 Tilaisuuden avaus ja esittelyt
8:45 Asiakkaan digitaalinen kohtaaminen finanssialalla, Joonas Vikström, FA Solutions
9:15 Signicat tunnistus- ja allekirjoituspalvelut yli maarajojen, Antti Harsunen, Signicat
9:45 Keskustelua ja santsikupit kahvia


Venue

  • Sokos Hotel Torni, Yrjönkatu 26, 00100 Helsinki

Contact

  • Anni Salo
  • +358 20 7940 761
  • anni(a)fasolutions.com

Share

2018-02-13 08:00:00 2018-02-13 10:00:00 Europe/Helsinki Aamiaisseminaari: Nykyajan asiakas kohdataan digitaalisesti – myös tapaamisissa FA Solutions Sokos Hotel Torni, Yrjönkatu 26, 00100 Helsinki Anni Salo anni.salo@fasolutions.com