11.3.2016 Suomalaista finanssiteknologiaa Lähi-itään

Julkaisuvapaa heti
Avainsanat: Lähi-itä, fintech, varainhoito

Helsinki 3.3.2016. Lähi-idässä ja Lontoossa toimiva omaisuudenhoitoyritys on valinnut suomalaisen FinTech-alalla toimivan FA Solutionsin ohjelmistotarjoajakseen. Ohjelmisto tulee toimimaan liiketoiminnan ydinjärjestelmänä, jolla hoidetaan sijoitukset, palkkiot, asiakashallinta ja monet muut liiketoimintakriittiset prosessit. FA Solutionsille asiakkuus on merkittävä ollen ensimmäinen avaus Pohjoismaiden ulkopuolella.

“Meille tämä on iso askel, sillä uuden asiakkaan myötä toimitamme tuotetta ja palvelua ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden ulkopuolelle. Tämä vahvistaa sen, että ratkaisumme ovat myös maailmanlaajuisesti kilpailukykyisiä ja haluttuja, ja panostuksemme globaaliin markkinointiin ja asiakashankintaan alkavat tuottaa tulosta. Laajemmalla skaalalla valinta osoittaa, että FinTech-alan parhaat teknologiat ja innovatiivisimmat ratkaisut voivat tulla Pohjoismaista. On etuoikeus olla viemässä osaamistamme kansainvälisille markkinoille”, kommentoi finanssialan ammattilainen ja FA Solutionsin hallituksen puheenjohtaja Hannes Helenius.

FA Solutions on suomalainen finanssialalla toimiva ohjelmistoyritys. Ohjelmistotalo tarjoaa ratkaisut sijoitustuotteiden hallintaan, analysointiin ja raportointiin sekä myyntiin ja asiakashallintaan. FA Solutions on perustettu vuonna 1999 ja toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Lisätietoja aiheesta:
Hannes Helenius, partneri ja hallituksen puheenjohtaja, FA Solutions
+358 40 146 7760, hannes@fasolutions.com
FA Solutions
Fredrikinkatu 51-53B, 00100 Helsinki

Want to know more about the FA platform? Leave your details and we will be in touch.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.Share this Post