team

18.3.2016 FA Solutions tuo arjesta tuttuja toimintoja finanssialalle

Julkaisuvapaa heti
Avainsanat: sovelluskauppa, dashboard, fintech, innovaatiot, sovelluskehitys

Helsinki 18.3. FA Solutions esittelee kuluttajien arjesta tutun sovelluskauppa-toiminnon liiketoimintaympäristössä.

Kuluttajat törmäävät arjessaan lähes väistämättä erilaisiin sovelluskauppoihin, esimerkiksi matkapuhelinten tai tietokoneiden kanssa toimiessaan. Nyt ensimmäistä kertaa tällainen sovelluskauppa-toiminnallisuus tuodaan liiketoimintaohjelmistoon, tarkemmin finanssialalle.

FA AppStoren avulla käyttäjät voivat helposti asentaa erilaisia raportteja, prosesseja ja komponentteja, joita he tarvitsevat jokapäiväiseen työskentelyynsä. Asentaminen tapahtuu napin painalluksella, päivittäisestä arjesta tutulla käyttäjäkokemuksella. Perinteisesti tällaiset muutokset ja laajennukset hoitaa ohjelmistotoimittaja, mutta sovelluskauppa-toiminnallisuus antaa vallan yritykselle ja sen työntekijöille. Yritys voi itse tehokkaasti muokata päivittäin käytössä olevaa liiketoimintakriittistä ohjelmistoa vastaamaan juuri heidän liiketoiminnan tarpeitaan.

Toinen uusi toiminnallisuus kulkee nimellä Dashboard, ja sen avulla ohjelmiston yksittäinen käyttäjä voi muokata aloitussivua nähdäkseen tärkeimmät tarvitsemansa tiedot heti sisäänkirjautuessaan ohjelmaan. Käyttäjä voi itse määritellä, mitä tietoa hän haluaa nähdä ja missä muodossa, esimerkiksi taulukkona tai erilaisina graafeina. Tällä toiminnolla yksittäinen käyttäjä voi muokata ohjelmistoa juuri omia käyttötarkoituksiaan palvelevaksi yritystason räätälöinnin lisäksi.

FA Solutions kutsuu myös kolmansia osapuolia tarjoamaan palveluitaan ohjelmistoalustan kautta, koskien esimerkiksi finanssialan markkinadata- ja terminaaliratkaisuja.

Lisätietoja aiheesta:
Hannes Helenius, partneri ja hallituksen puheenjohtaja, FA Solutions
+358 40 146 7760, hannes@fasolutions.com
FA Solutions
Fredrikinkatu 51-53B, 00100 Helsinki

Want to know more about the FA platform? Leave your details and we will be in touch.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.Share this Post