31.5.2017 Suomalaisella finanssiteknologialla kysyntää Singaporessa

Julkaisuvapaa heti

Helsinki 31.5.2017

Finanssialan digitalisaatio jatkuu vahvana kansainvälisesti, ja Singapore osallistuu muutokseen rakentamalla omaa infrastruktuuriaan suotuisaksi fintecheille. Singaporen valtion tuki on ollut avainasemassa paikallisen fintech-yhteisön kehittymisessä, ja nykyään Singaporea pidetäänkin yhtenä maailman johtavana finanssiteknologiakeskuksena.

Singaporen tarjoama kasvuympäristö houkuttelee yrityksiä ympäri maailman. Yksi näistä on suomalainen ohjelmistotalo FA Solutions. ”Singaporesta on tullut johtava, yhä kasvava omaisuudenhoidon keskus Aasiassa. Olemme katselleet Singaporen markkinaa jo hyvän aikaa, sillä ohjelmistotuotteemme kysyntä on ollut kasvussa alueella viimeisen muutaman vuoden aikana,” kommentoi Hannes Helenius, FA Solutionsin hallituksen puheenjohtaja.

Kotimarkkinan lisäksi Singapore avaa ovia muualle Aasiaan. Kuluttaja- ja vertaislainabuumin jälkeen robosijoitusneuvojien on ennustettu olevan seuraava iso massatrendi Aasiassa. Robosijoitusneuvojat mahdollistavat sijoituspalveluiden saatavuuden yhä laajemmalle yleisölle. FA Solutions pyrkii tähän trendiin mukaan auttamalla aasialaisia yrityksiä rakentamaan kustannustehokkaita robosijoitusneuvojia automatisoimalla sijoitustoiminnan prosesseja.

FA Solutions valittiin tänä keväänä mukaan Euroopan Unionin vientiohjelmaan, joka avustaa yrityksiä Aasian viennissä. ”FA Solutions on jo menestyksekkäästi toimittanut varainhallinnan ohjelmistoratkaisuja Singaporessa, ja pyrimme tietysti jatkuvasti rakentamaan verkostoja yhä laajemmalle Aasiassa. Salkunhallintajärjestelmämme on rakennettu joustavaksi, jotta se soveltuu toimijoille maailmanlaajuisesti ja moniin erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin, kuten omaisuudenhoitoon, rahastonhoitoon ja roboneuvojille. Järjestelmämme mahdollistaa usean varainhallinnan järjestelmän korvaamisen yhdellä ratkaisulla, joka luo asiakkaille kilpailuetuja automaation ja kustannussäästöjen myötä,” lisää Helenius.

FA Solutions
FA Solutions on Pohjoismaiden johtava finanssialan ohjelmistotoimittaja. FA Solutions tarjoaa työkalut salkunhallintaan, sijoitusanalytiikkaan, raportointiin, asiakashallintaan sekä sijoitustuotteiden myyntiin – kaiken yhdestä järjestelmästä, joka on aina saatavilla niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin. FA Solutionsin ratkaisu koostuu moduuleista, joten ohjelmisto on helposti ja nopeasti räätälöitävissä yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Lisätietoja osoitteesta www.fasolutions.com.

Want to know more about the FA platform? Leave your details and we will be in touch.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.Share this Post